Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης κάλεσε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Ράμμο και του ζήτησε να υποβάλει αμέσως την παραίτησή του.

Όπως δήλωσε στο Βήμα ο κ. Μπακογιάννης ο αντιπεριφερειάρχης φέρεται να είναι ένας από τους τρεις απόστρατους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση με τις μίζες για τα ελικόπτερα Super Puma και δεν γινόταν να κατέχει τέτοια θέση στην περιφέρεια.

Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται άλλο δύο απόστρατοι αξιωματικοί της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ ερευνώνται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Ο αντιπεριφερειάρχης υπέβαλε την παραίτησή του, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση και το περιφερειακό συμβούλιο θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Γιάννης Ράμμος είχε θέσει υποψηφιότητα το 2010 για περιφερειακός σύμβουλος και είχε εκλεγεί, ενώ στις πρόσφατες εκλογές κατήλθε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κ. Μπακογιάννη στην Φωκίδα.

in.gr