Το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Γαλατασαράι και του Ερυθρού Αστέρα αμαυρώθηκε από τον θάνατο ενός οπαδού του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη σε επεισόδια που έγιναν πριν το ματς. 

Συνολικά 300 Σέρβοι ταξίδεψαν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριά κι έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τον επίσημο Ερυθρό Αστέρα, μέσω δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα και γίνεται λόγος για μαχαίρωμα από Τούρκους χούλιγκανς.

Την ίδια στιγμή, η τούρκικη Hurriyet αναφέρει πως οι Delije κατέστρεψαν οχήματα και βιτρίνες καταστημάτων. Ο κόουτς της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, τόνισε μετά το παιχνίδι με τους Σέρβους πως ''σχεδόν 300 τρομοκράτες ήλθαν εδώ, χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν στο έθνος μας! Η Euroleague πρέπει να τους τιμωρήσει!''. Λεπτομέρεια; Οι Σέρβοι ισχυρίζονται πως ο Τούρκος κόουτς ήξερε πως υπήρχε νεκρός όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις!!! Κι όλα αυτά, ενώ οπαδοί των γηπεδούχων κρατούσαν σημαίες της Αλβανίας κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο επίσημος Ερυθρός Αστέρας, με ανακοίνωσή του. ''Οπαδός της ομάδας μας, 25 χρονών, δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Ο άτυχος άνδρας ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ όμως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Τούρκους χούλιγκαν κι έχασε τη ζωή του. Ο Ερυθρός Αστέρας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του''.