Tρείς αλλοδαποί, συνελήφθησαν χθες, για πλαστογραφία, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου. Οι τρεις άνδρες επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Λονδίνο και Παρίσι.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, χθες (23.04.2015), στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 29 και 24 ετών και 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαλί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (23.04.2015) το πρωί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 29χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Λονδίνο Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιπλέον, χθες (23.04.2015) το απόγευμα οι δύο 24χρονοι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο,  επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Ολλανδίας και Αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook