Έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες κοινής ζωής, ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Κατερίνα Πελέκη αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
 
Τα αίτια του χωρισμού τους θα πρέπει να αναζητηθούν στην πίεση και τις τριβές που προκλήθηκαν στην οικογένεια, εξαιτίας του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real Life”, οι λίγοι φίλοι που γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για μια ισχυρή σχέση που κράτησε 17 χρόνια και τους έδωσε 4 παιδιά.


 
Ωστόσο, τα δημοσιεύματα για το σκάνδαλο ανταλλαγών στη Μονή Βατοπεδίου και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες που βίωσε η κ. Πελέκη, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, έφεραν την κρίση και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διάλυση της σχέση τους.
 

 
Ένταση μάλιστα προκλήθηκε και από τη διαφορετική τακτική που ακολούθησαν ο πρώην υπουργός και ο πατέρας της Κατερίνας, Διονύσης Πελέκης, σε σχέση με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ.
 
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι δυο τους χωρίζουν πλέον σαν φίλοι, χωρίς εντάσεις και πικρίες για το καλό των παιδιών τους.