Τις κοινωνικές ευαισθησίες έδειξε ακόμα μία χρονιά η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που πραγματοποίησε επίσκεψη ανθρωπιάς στο Κέντρο Προστασίας Παίδων και Νέων Χανίων.

Παράλληλα την ίδια ημέρα έγινε και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ακαδημίας:

Την Τρίτη 22/12/15 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς αθλητές  της  Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας .

Με μεγάλη χαρά και εορταστικό κλίμα, με μουσική και δώρα από τον Αϊ Βασίλη σε κάθε παιδί ξεχωριστά, η Διοίκηση και  οι προπονητές της Ακαδημίας ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους Καλές Γιορτές και Δημιουργικό το Νέο Έτος .

Η γιορτή αυτή πραγματοποιήθηκε την ιδία μέρα και μετά την επίσκεψη των μικρών αθλητών σε Ίδρυμα της  Πόλης μας όπου μικροί και μεγάλοι έδειξαν για άλλη μια χρονιά την ευαισθησία τους, δίνοντας χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες και δίνοντας μαζί μάθημα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στα δικά τους παιδιά διδάσκοντάς τους  την ταπεινότητα και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας όποτε αυτό τους ζητηθεί.

Η Διοίκηση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας ευχαριστεί  πολύ όλους τους γονείς  για την εμπιστοσύνη και  την συνεργασία που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και εύχεται σε όλο την κόσμο Χαρά, Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργικότητα και πάνω απ΄ όλα Αισιοδοξία για την χρονιά που έρχεται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook