Προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία της ομάδας του και απέναντι στον Ατρόμητο ήταν ο Γιώργος Παράσχος, που σημείωσε ότι όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά στη Συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι βάσει της απόδοσης που είχαμε, αν ήμασταν πάλι λίγο πιο εύστοχοι και τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε ίσως τελειώσει την πρόκριση από σήμερα. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στον επιθετικό τομέα και στην εκτελεστικότητα… Από εκεί και πέρα όμως θα μιλήσω για πρώτη φορά για τη διαιτησία. Εδώ και πάρα πολλά παιχνίδια, μπορεί να μη μιλάμε, αλλά βλέπετε κι εσείς ότι δυστυχώς όσοι έρχονται είτε εντός είτε εκτός έδρας, οι μόνιμοι αδικημένοι είμαστε εμείς. Για μας η πρόκριση δεν τελείωσε ακόμη. Κάναμε πάρα πολλές αλλαγές σήμερα, ειδικότερα από τη μέση και μπροστά και θέλαμε να φρεσκάρουμε κάποιους παίκτες, είχαμε και την τιμωρία του Ράμος. Νομίζω ότι στον επαναληπτικό κι από τη στιγμή που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας, όλα είναι ανοικτά και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έχει να σκοράρει ένα μήνα: «Πώς δεν μας ανησυχεί; Από εκεί και πέρα εμείς κάναμε ευκαιρίες τις οποίες χάσαμε σήμερα με… 1.002 τρόπους. Με κεφαλιές, με σουτ, με τετ-α-τετ που δεν χάνονται… Τι να κάνουμε… Αυτό έχω πει πολλές φορές ότι δεν μαθαίνεται. Αν μπορούσαμε να το μάθουμε κι αυτό δεν θα ήμασταν προπονητές, θα ήμασταν οι… θεοί. Ίσως η ομάδα έχει γκαντεμιά αυτή την περίοδο και δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτα. Μια φορά δεν πηγαίνει μέσα… Τι να κάνουμε, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το γυρίσουμε, αρκεί να ασκούμε αυτή την πίεση που ασκούμε σε όλους τους αντιπάλους, πλην ενός ας πούμε, την ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ όμως αν δείτε τα στατιστικά στοιχεία είναι όλα υπέρ του Πλατανιά. Από εκεί και πέρα κάναμε αυτά τα λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά. Στην κατοχή της μπάλας όμως και σε όλα ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως είναι η εικόνα του 3-0 που δεν μπορείς να πεις τίποτα…».

Για το αν η επιθετική ανομβρία δημιουργεί πιο μεγάλη πίεση για μεταγραφή: «Πιεζόμαστε από την πρώτη μέρα των μεταγραφών και ήδη ψάχνουμε για κάποιον παίκτη. Για μας είναι απαραίτητο να κάνουμε έστω μία μεταγραφή, τώρα από εκεί και πέρα σίγουρα θα εξετάσουμε αυτά που σας είπα. Δεν είναι δυνατόν να “κάθεται” ένας παίκτης έξι μήνες και να τον πάρουμε. Αν είναι αγωνιζόμενος σε άλλη ομάδα και μπορούμε να τα βρούμε, θα είναι καλοδεχούμενος. Ψάχνουμε εναγωνίως θα μπορούσα να πω». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook