Ισονομία, αξιοκρατία, εντιμότητα και πρόοδος οι βασικές αξίες που θα προωθήσει – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ΕΠΣ Χανίων

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την ΕΠΣ Χανίων έκανε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του ΕΒΕΧ ο γνωστός επιχειρηματίας και τ. Πρόεδρος της ομάδας του Πλατανιά, κ. Στέλιος Βαρουξάκης. 

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με μία «δυνατή ομάδα με όνειρα και φρέσκιες ιδέες για το μέλλον του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, μία νέα ομάδα ανθρώπων που επιζητά μία νέα αρχή με ισονομία αξιοκρατία και που θα αλλάξει τα στεγανά στον αθλητισμό του τόπου μας», αποτελούν όπως δήλωσε το όχημα για την διεκδίκηση της προεδρίας στην ΕΠΣΧ. 

Οι βασικές αρχές και αξίες που θα προωθήσει 

Συλλογικότητα, ισονομία, αξιοκρατία και εντιμότητα ήταν μερικές από τις βασικές αρχές που επιθυμεί να προωθήσει στην πορεία για της εκλογές, αλλά κυρίως εφόσον η ομάδα του επιλεγεί για να διοικήσει την Ενωση μετά τις εκλογές.  

Όπως δήλωσε επιθυμεί να συνεργαστεί με όλες τις ομάδες του Νομού και να προβεί σε τομές που θα τις βοηθήσουν να αποδώσουν και να τους δίνεται η δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ σημείωσε ότι επιθυμεί μέσα από πολύ δουλειά θέλουν να αναβαθμίσει και να στηρίξει τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή και παράγοντα.

«Την επόμενη ημέρα τους θέλουμε όλους δίπλα μας»

Ωστόσο ο υποψήφιος Πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη ημέρα των εκλογών και τόνισε ότι τους θέλουμε όλους δίπλα μας, θέλουμε να αισθάνονται την ΕΠΣ Χανίων σπίτι τους και επιθυμούμε και θέλουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να πορευτεί με ηρεμία, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις.

«Στο πρόγραμμά μας κριτήριο θα είναι η εντιμότητα»

Κλείνοντας ο κ. Βρουξάκης ανάφερε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η ομάδα του, ενώ έκανε και μία πρώτη αναφορά στο πρόγραμμα του, λέγοντας ότι θα είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με κριτήριο την εντιμότητα, την πρόοδο και το σεβασμό στο Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάλα, είναι πολιτισμός και ηθικές αξίες, αυτές τις βάσεις θέλουμε να δώσουμε και με αυτές θα πορευτούμε

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του:

 

Αμέσως μετά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με την πρώτη ερώτηση να αφορά στην πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του εταίρου υποψηφίου για την ΕΠΣΧ κ. Γιώργου Βούρβαχη που αναφέρθηκε στον Μανώλη Κονταρό και άφησε αιχμές για κλεφτοπόλεμο και υπόγειες διαδρομές.  

Ο κ. Βαρουξάκης απάντησε ότι  είμαστε φρέσκοι και δε γνωρίζουμε από παρασκήνιο, δε γνωρίζουμε από “κλεφτοπόλεμο”. Προσωπικά, αλλά και οι άνθρωποι που με πλαισιώνουν, γνωρίζουμε πολύ καλά όμως από πόλεμο και να ξέρετε ότι στον πόλεμο προσωπικά ο ίδιος είμαι πάντα μπροστάρης». Ενώ σε άλλο σημείο για το ίδιο θέμα δήλωσε πως θα πάμε χωρίς καμία πόλωση καθότι σεβόμαστε τον κύριο Βούρβαχη για όσα έχει προσφέρει στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε κάποια πράγματα παραπάνω να δώσουμε».

 

Σε επόμενη ερώτηση για την παλαιότερη δήλωση του ότι δεν θ’ ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο απάντησε ότι «η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο δεν σταμάτησε ποτέ και η δήλωση αφορούσε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομίζω ότι έχω τη γνώση και την εμπειρία για να μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μου, γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

 

Αναφορικά στο ποιες αλλαγές σχεδιάζει να φέρει στην ΕΠΣΧ σημείωσε ότι  «Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν την ισονομία και τη δικαιοσύνη. Το δεύτερο είναι οι καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες γενικότερα για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε όλοι μαζί το επίπεδο στα Χανιά και ειδικότερα το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Όπως σας ειπώ, αντιπροσωπεύω το εμείς και όχι το εγώ».

 

Για τον Γιώργο Βούρβαχη και την υποψηφιότητα του δήλωσε ότι δεν τον ανησυχεί αλλά ούτε την ομάδα του καθότι πιστεύει ότι «είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όπως ξέρετε πολύ καλά, δεν είμαστε αλεξιπτωτιστές. Έχουμε περάσει από όλα τα φάσματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Καταφέραμε να φτάσουμε στα πιο υψηλά επίπεδα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οπότε νομίζω ότι είμαστε άξιοι αντίπαλοι και θα έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε την ΕΠΣΕ Χανίων».

 

Τέλος για το ότι φημολογείται ότι η δική του εκλογή έχει τη στήριξη του Ολυμπιακού και αυτή του κ. Βούρβαχη της αντίπαλης πλευράς σημείωσε ότι «θα εκπροσωπήσω τις χανιώτικες ομάδες και ότι δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο και με ενδιαφέρει μόνο το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook