Ντροπιαστική χαρακτηρίζει την αποχή των ποδοσφαιριστριών της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά ο Ερασιτέχνης, που εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. (24/05).

Ανάμεσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο Κυριάκος Γρηγοράκης για την απουσία του από την αποστολή (παρόλο που οι πληροφορίες αλλά και η ανακοίνωση των κοριτσιών ανέφεραν ότι δεν του επιτράπηκε να ακολουθήσει την αποστολή), αλλά και να απολογηθούν για προσβλητική συμπεριφορά και εξύβριση μελών του Δ.Σ. οι Ευαγγελία Πιτσή και Μάιρα Θωμαδάκη, που όπως αναφέρει η ανακοίνωση «πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 20/05/2016

Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.ΧΑΝΙΑ με αφορμή τα θλιβερά συμβάντα ποδοσφαιριστριών του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ στους τελικούς αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος που έγιναν στην Χαλκίδα την 20/05/2016

Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τα συμβάντα πριν και κατά την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ από την Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος κ.Κυριακή Πολάκη.

Αποφασίσθηκε ομόφωνα όπως:

1. Ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για το θλιβερό συμβάν, το οποίο έγινε εν αγνοία της Διοίκησης της ομάδος.

2. Να κληθούν σε απολογία με τις κατηγορίες της δυσφήμισης του αθλήματος όλες οι εμπλεκόμενες στην αποχή παίκτριες της ομάδος, εκτός των ανηλίκων.

3. Να κληθεί ενώπιων του Δ.Σ. ο προπονητής της γυναικείας ομάδας κ. Γρηγοράκης Κυριάκος προκειμένου να διευκρινίσει τα δημοσιεύματα που τον αφορούν και την απουσία του από την αποστολή.

4. Να κληθούν σε απολογία για προσβλητική συμπεριφορά και εξύβριση Μελών του Δ.Σ. οι παρόντες παίκτριες: Πιτσή Ευαγγελία και Θωμαδάκη Μάιρα οι οποίες πρωταγωνίστησαν και στην εξέγερση.

Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

                   Εκ του Δ.Σ. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook