Ο ΠΟΑ παρουσιάστηκε αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για άνοδο στη Γ’ Εθνική και επιβλήθηκε του ΙΝΚΑ με 3-0.

Οι πρωταθλητές Χανίων παρά την πρώτη τους ήττα έχουν τον πρώτο λόγο για μία εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική και στο ματς της Κυριακής (29/05, 17:00) με τον ΟΦΙ θέλουν τη νίκη για να “αγκαλιάσουν” την άνοδο.

Μόλις στο 6’ από σέντρα του Καρβελά ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με τον ΠΟΑ να συνεχίζει να απειλεί και να φτάνει στο 2-0 με εκτέλεση πέναλτι του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 39’. Η παράβαση είχε δοθεί για ανατροπή του Ρουμπάκη από τον Σηφάκη.

Με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) ο Τριανταφύλλου ξανά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του ΠΟΑ στο 77’. Ο Ρουμπάκης ξανά κέρδισε την παράβαση από τον Σφακιωτάκη.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Ταμπουρατζής (Λασιθίου)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Καρβελάς, Ρουμπάκης (81’ Ρωμανάκης), Γιακουμάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Ν. Βρετός, Πετράς, Τριανταφύλλου (83’ Κ. Βρετός), Μπουτσάκης (72’ Φραγκιαδάκης), Παπαδομιχελάκης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Δασκαλάκης, Σηφάκης, Σφακιωτάκης, Σάμπα (46’ Ταταράκης), Κομπογεννητάκης, Γιακουμάκης (46’ Βεστάκης, 62’ λ.τρ. Περδικάκης), Ντεντάκης, Γωνιωτάκης, Τσίτας, Κελέση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook