Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα τρία  χρόνια από την Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος , στην ετήσια συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα τρία χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου πραγματοποιήθηκε λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και συλλειτουργούντων  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου  κ.κ. Δαμασκηνού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άκκρας κ.κ. Νάρκισσου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ.κ. Δαμασκηνός καλοσώρισε με λόγια εγκάρδια τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, που διετέλεσε απόφοιτος και σχολάρχης στην Εκκλησιαστική Σχολή, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άκκρας κ.κ. Νάρκισσο καθώς και όλους κληρικούς και λαϊκούς που  συμμετείχαν στην ετήσια αυτή σύναξη αποφοίτων. 

Συγκινημένος ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη την πρωτοβουλία αυτής της συνάξεως, ευχαρίστησε τον Μητροπολ΄θτη Κυδωνίας & Αποκορώνου και τον Μητροπολίτη Άκκρας για το λαμπρό συλλείτουργο,  τους συντελεστές καθώς και όλους που ήρθαν και συμμετείχαν στη σύναξη αυτή αψηφώντας την απόσταση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες  μέσα στο ναό καθώς και στην Τραπεζαρία της Μονής, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση γεύματος στην Τραπεζαρία της Εκκλησιαστικής Εστίας στον Άγιο Ματθαίο, προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, με την επιμέλεια και σπουδή του Προέδρου αποφοίτων Πρωτ. Αντωνίου Σαπουνάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου.

imka.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook