Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων κατέπλευσε σήμερα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Oceania Insignia της εταιρείας Oceania Cruises, μέλους του Ομίλου Norwegian Cruise Line του τρίτου μεγαλύτερου Ομίλου διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων διεθνώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο συνεργατης του δημάρχου Χανίων και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης.

Σύμφωνα με τον κ.Μπροκαλάκη το πλοίο με χωρητικότητα 684 επιβάτες και 400 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στα Χανιά στις 7:30 προερχόμενο από την Χάιφα και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Βαλλέτα της Μάλτας.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τα προγράμματα κρουαζιέρας που προσφέρει επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς, ενώ η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων μαζί με την ποιότητα και τις επιλογές του φαγητού χαρακτηρίζουν όλα τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.

Η εταιρεία Oceania Cruises επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων το 2014 με το πλοίο Oceania Insignia και ακολούθησε ο κατάπλους το 2015 του πολυτελούς Oceania Riviera, ενώ η σημερινή άφιξη για 3η συνεχόμενη χρονιά πλοίου της εταιρείας στα Χανιά είναι το αποτέλεσμα της ικανοποίησης της εταιρείας από τον προορισμό των Χανίων και της καλής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2013 και του 2014 είχε γίνει αναλυτική παρουσίαση του προορισμού των Χανίων από το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων σε υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στα κεντρικά της γραφεία στο Μαϊάμι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την δρομολόγηση των πλοίων της εταιρείας στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook