Πέντε καλόγριες σε κεντρικό σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας περιμένουν «θεϊκή παρέμβαση» όταν το αυτοκίνητό τους παθαίνει λάστιχο

Ένας Βρετανός φωτογράφος βρέθηκε μπροστά σε μια ασυνήθιστη σκηνή σε δρόμο του Μπάλχαμ, στο νότιο Λονδίνο. Ο 25χρονος φωτογράφος Τομ Τζόι είδε μπροστά του πέντε καλόγριες να στέκονται δίπλα στο αυτοκίνητό τους, που είχε πάθει λάστιχο.

Η μία από αυτές ήταν πεσμένη κάτω από το όχημα, η άλλη τηλεφωνούσε, προφανώς, για βοήθεια από το κινητό της τηλέφωνο και οι άλλες τρεις απλώς παρατηρούσαν. Ο φωτογράφος απαθανάτισε με την κάμερά του την «σουρεαλιστική», όπως την χαρακτήρισε σκηνή, αλλά δεν έτρεξε να βοηθήσει τις καλόγριες αφού νόμισε ότι επρόκειτο για κάποιο γύρισμα κωμικής σειράς.

«Έμοιαζε με γύρισμα των Μόντυ Πάιθον, τις είδαμε και κοιτάξαμε τριγύρω περιμένοντας να δούμε τηλεοπτικό συνεργείο. Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πραγματικότητα. Πόσες καλόγριες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα λάστιχο;», αναρωτήθηκε ο φωτογράφος στην Daily Mirror.

Όταν οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, οι χρήστες δεν μπόρεσαν, παρά να σχολιάσουν με χιούμορ την υπόθεση. Κάποιοι έγραψαν ότι οι πέντε καλόγριες περίμεναν μια θεϊκή παρέμβαση για να αλλάξουν το λάστιχο του αυτοκινήτου τους και κάποιος ανέφερε: «Έχω την αίσθηση ότι οι καλόγριες ήθελαν να μας διασκεδάσουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook