Πάνω από δέκα ημέρες προσπαθούν κάτοικοι να ενεργοποιήσουν τις αρχές να μαζέψουν ένα βλαβερό για το περιβάλλον υλικό 

Ένα θλιβερό περιστατικό μας κατήγγειλαν κάτοικοι από την Νέα Κυδωνία στα Χανιά, που πραγματικά δείχνει την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει ο Δ. Χανίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αλλά και το επιτόπιο ρεπορτάζ μας, πρόσφατα αλλάχτηκε μέρος του υλικού που χρησιμοποιείται σαν υπόβαση στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους. 

Το υλικό αυτό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, είναι ένα ειδικό καουτσούκ το οποίο χρησιμοποιείται στα γήπεδα ποδοσφαίρου. 

Η απάντηση του αντιδημάρχου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Φραγγεδάκη, μας τόνισε ότι ουδέποτε ενημερώθηκε από κατοίκους για το θέμα και τους καλεί να πουν με ποιον επικοινώνησαν και τους έδωσε αυτή την απάντηση. Παρόλα αυτα, όπως μας δήλωσε, θα επιληφθεί του θέματος και ο χώρος θα καθαριστεί από Δευτέρα.

Κατά την αλλαγή του, απορρίφθηκε στην βορινή πλευρά του γηπέδου και εδώ και δέκα μέρες προσπαθούν οι κάτοικοι να φέρουν κάποιο αρμόδιο συνεργείο να κάνει την περισυλλογή, ωστόσο όμως δεν έχουν καταφέρει να βρουν ανταπόκριση.

«Έχουμε μιλήσει σχεδόν με όλους, αλλά κανείς δεν έχει ανταποκριθεί και μάλιστα στην τελευταία επικοινωνία μας, μας είπαν ότι αν δεν είναι πολύ, να πάμε με σακούλες να το μαζέψουμε οι ίδιοι», αναφέρουν και συνεχίζουν λέγοντας ότι «το υλικό αυτό είναι βλαβερό για το περιβάλλον και ήδη με τις λίγες βροχές που έχουν γίνει μεταφέρεται στην παραλία και πιθανών και στην θάλασσα». 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook