Πυροσβέστες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων τίμησαν τους «Τρεις παίδες εν καμίνω» που καταδεικνύουν και την αποφασιστικότητα των πυροσβεστών για προσφορά στην κοινωνία

Οι εκδηλώσεις  της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων ξεκίνησαν με δοξολογία τον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Αμέσως μετά και στο Νεώριο Μόρο του Ναυτικού Μουσείου Χανίων, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο τμήμα των εκδηλώσεων το οποίο ξεκίνησε με χαιρετισμό του  Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη.

 

Αμέσως μετά  στον κ.Μπουντουράκη επιδόθηκε η ευαρέσκεια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου για την προσφορά της Πυροσβεστικής στο κοινωνικό σύνολο.

Αρχικά ο Πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως Δαμασκηνός Λιονάκης ανάγνωσε το βιογραφικό του κ.Μπουντουράκη και στην συνέχεια ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός του επέδωσε την ευαρέσκεια, και του ευχήθηκε να διακονεί την κοινωνία για πολλά έτη.

Ακολούθησαν βραβεύσεις φορέων και συλλόγων από τον Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράθεση κεράσματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook