Αν και  προς στιγμή το παιχνίδι βρέθηκε στον «αέρα», τελικά όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΠΑΕ, η αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ιωνικό θα διεξαχθεί κανονικά.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν έγινε γνωστό ο μη ορισμών διαιτητών για το εν λόγω παιχνίδι. Οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το «φως της δημοσιότητας» έλεγαν πως οι δύο ομάδες, οφείλουν χρήματα σε ποδοσφαιριστές με αφορμή την προσφυγές που είχαν καταθέσει.

Συγκεκριμένα

Για τον ΟΦΗ οφειλή αφορούσε μια δόση αξίας 10.000 ευρώ που δεν έχει καταβληθεί σε πρώην παίκτη ενώ ανάλογο ήταν το πρόβλημα και στον Ιωνικό που σύμφωνα με το Δ.Σ της ΕΠΑΕ οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστή που έχει κάνει προσφυγή και έχει δικαιωθεί

Η οφειλή φαίνεται να τακτοποιήθηκε και τουλάχιστον για τώρα το πρόβλημα λύθηκε. Σήμερα το πρωί πάντως η ΕΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE2 ΟΠΑΠ διαψεύδει  δημοσιεύματα, σχετικά με τον αγώνα ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ. Ουδέποτε αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης, ο εν λόγω αγώνας  να  μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook