Επισκέψεων… συνέχειας για τον Πλατανιά σε σχολεία του νομού Χανίων και σειρά είχε το Γυμνάσιο και Λύκειο Κολυμβαρίου, στο οποίο βρέθηκε αντιπροσωπεία των “ερυθρόλευκων”.

Εκτός από την ενημέρωση των παιδιών από τους παίκτες του Πλατανιά για τον αθλητισμό, μοιράστηκαν δώρα αλλά και εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/03, 17:15) με αντίπαλο τη Βέροια.

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Σε ακόμα ένα σχολείο βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Μαραγκός, ο Ντίντακ Ντεβέσα, ο Ραούλ Γιορέντε, ο ΔημήτρηςΚασωτάκης, καθώς και η διευθύντρια marketing του συλλόγου Άρτεμις Κατερινάκη, επισκεύθηκαν το Γυμνάσιο και Λύκειο Κολυμβαρίου.

Και αυτή η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των παιδιών για τον αθλητισμό και πως μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή τους γενικότερα.

Οι παίκτες του Πλατανιά, απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών, ενώ στο τέλος μοίρασαν δώρα, καθώς και εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Βέροια.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Γυμνασίου Κολυμβαρίου, κ.Στέλιο Παπαδάκη, τον Διευθυντή του Λυκείου Κολυμβαρίου κ.Δημήτρη Νικολακόπουλο και τον γυμναστή του σχολείου Γιάννη Μπαρτζόκα.

4521

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook