Στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης, φιλοξενήθηκε η Νάνσυ Αγγελάκη, από την παράταξη του Μανώλη Σκουλάκη “Χανιά: Μαζί για τον δήμο μας”.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν καυστική ανακοίνωση της κ.Αγγελάκη, για το θέμα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ με τις παράξενες διαδρομές χρημάτων που είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr. Η κ.Αγγελάκη ζήτησε πιστικιές απαντήσεις που ακόμα δεν δόθηκαν. ” Ο δήμος Χανίων αφήνει αναπάντητα ερωτήματα συχνά. Εμείς, για να ξανά ρωτάμε γιατί δεν υπήρξε συγκεκριμένο μπάτζετ για το εν λόγω διαφημιστικό πρόγραμμα, γιατί εμείς θεωρούμε ότι έτσι κατασπαταλούν και δεν αξιοποιούν τα χρήματα των δημοτών. Η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ πλήρωσε μόνο ένα ΜΜΕ στα Χανιά πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα λαμβάνοντας έτσι και την διαβεβαίωση καλής εκτέλεσης του έργου που ήταν σε εξέλιξη; Ποιά νόμιμη διαδικασία υπάρχει; “

Συνεχίζοντας η κ.Αγγελάκη αναφέρει ότι τέτοιες πρακτικέ έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν.

Σχολιάζοντας την απάντηση της δημοτικής αρχής, η κ.Αγγελακη σχολίασε “Ένα έχω να πω. Οι καταγγελίες των ΜΜΕ, τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης που δεν κάναμε μόνο εμείς, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η δημοτική αρχή ακολουθεί αυτή την πολιτική των υπόγειων επιλεκτικών διαδρομών. Το ότι απαντάει η κ.Περράκη ότι βάλλεται άδικα εμάς δεν μας πείθει, την καλούμε λοιπόν να συνετιστεί. 

Έπειτα έγινε λόγος στα έργα που θέλει τόσο πολύ να αναδείξει η δημοτική αρχή, όπως έχει προαναγγέιλλει και δεν κάνει τίποτα. Χαρακτηριστικά ανέφερε το Κουμ-Καπί όπου πέφτουν στύλοι, το παλιό λιμάνι όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα (σκουπίδια, σπασμένες πλάκες) , η παραλία της Νέας Χώρας που έχει γίνει μελέτη και το μόνο που κατάφεραν ήταν να χάσουν την γαλάζια σημαία κτλ.

Ακόμη έγινε λόγος και στα έργα που έχουν γίνει στα Χανιά και ρημάζουν, όπως το Κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι, ο ποδηλατοδρόμος στο Καμπάνι κτλ.

Σχολιάζοντας αυτά, η κ.Αγγελάκη είπε ” Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας χωλαίνει. Για παράδειγμα για το κέντρο αστικού τύπου, θλίβει και εμάς καθώς είναι ένα έργο που έχει ολοκληρωθεί και δεν λειτουργεί. Μάλιστα σύμφωνα με την κ.Γιακουμάκη της ΥΠΕ το προσωπικό έχει προσληφθεί αλλά ο δήμος Χανίων δεν έχει προχωρήσει στην αγορά εξοπλισμού για λόγο που δεν ξέρουμε. .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook