Δεκάδες στειρώσεις αδέσποτων ζώων αλλά και σε αρκετές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα από εθελοντές κτηνιάτρους

Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στειρώσει τα αδέσποτα σκυλιά.

Έτσι εκτός από την καθημερινή προσπάθεια του αρμόδιου προσωπικού, σε δεκάδες στειρώσεις αδέσποτων ζώων αλλά και σε αρκετές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου προχωρούν τα τελευταία 24ωρα και οι Εθελοντές Κτηνίατροι από το πρόγραμμα «Κιβωτός του Νώε- Κρήτη 2017».

Πρόκειται για την δεύτερη –μέσα σε διάστημα λίγων μηνών – επίσκεψη των Εθελοντών Κτηνιάτρων στο Κυνοκομείο Ηρακλείου, που μαζί με το σύνολο των εργαζομένων στη δομή προχωρούν σε ένα ακόμα πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα.

Το Κυνοκομείο  και το Κτηνιατρείο του Δήμου Ηρακλείου με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών κτηνιάτρων επιτελεί μία σπουδαία προσφορά με μεγάλη αγάπη και φροντίδα για τα ζώα.

Παράλληλα έχει πάντα στόχο τη σωστή συνεργασία με φορείς, εθελοντές και πολίτες προκειμένου σε τακτά χρονικά διαστήματα να στειρώνονται όλο  και περισσότερα αδέσποτα ζώα.

Οι στειρώσεις αυτές στοχεύουν στην μείωση των γεννήσεων από αδέσποτα σκυλιά και στον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων μακροπρόθεσμα.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook