Τα δανεικά που τον οδήγησαν να “χτυπήσει” το σπίτι και μια δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα σε εκείνον και τα αδέρφια του για τη διαθήκη των γονιών τους

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που τον οδήγησαν να “χτυπήσει” το σπίτι του αδερφού του, σε πλειστηριασμό μίλησε ο κ. Μηνάς Ορφανουδάκης.

Επιλέγοντας να χρησιμοποιεί τον ορο “αντίδικος”, για τον αδερφό του. ο κ. Ορφανουδάκης σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, αναφέρει πως τα αδέρφια του τον έβαλαν σε μια μεγάλη και οδυνηρή δικαστική περιπέτεια, όταν προσέβαλλαν τη διαθήκη του πατέρα τους λίγο μετά τον θάνατό του το 2012.

Μάλιστα έκανε λόγο για λαϊκό δικαστήριο με κατηγορούμενο τον ίδιο το οποίο έστησε εντέχνως ο αδερφός του.

Αναφορικά με το σπίτι του αδερφού του που “χτύπησε” στον πλειστηριασμό, τόνισε πως πρόκειται για εξ αδιαιρέτου κληρονομιά, με τον ίδιο να μην μπορεί ανα αξιοποιήσει το δικό του μερίδιο αφού ο αδερφός του χρωστάει και οι τράπεζες έχουν κατασχέσει το ακίνητο.

Η ενδοοικογενειακή διαμάχη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ενώ τη δική τους εκδοχή δίνουν τα δύο αδέρφια για την νοσηλεία δύο αδερφών τους στην Ψυχιατρική κλινική.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook