Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό ίσχυσε και στην περίπτωση του Κισσαμικού και του Σπύρου Μπαξεβάνου, που ως ο μακροβιότερος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας του "δελφινιού" φεύγει απόλυτα επιτυχημένος.

Η διοίκηση του Κισσαμικού αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον 46χρονο προπονητή και να γυρίσει σελίδα με νέο τεχνικό επιτελείο.

Το «αντίο» του Κισσαμικού είναι συγκινητικό, αφού στην ανακοίνωσή της η ομάδα εκθειάζει όχι μόνο τον προπονητή αλλά και τον άνθρωπο Σπύρο Μπαξεβάνο, που στο διάστημα της παρουσίας του στο Καστέλι κι ευρύτερα στα Χανιά αφήνει μόνο φίλους.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ μικρό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κισσαμικού για όσα πρόσφερε στα τέσσερα χρόνια που διήρκησε η συνεργασία μας.

Μία συνεργασία καθόλα επιτυχημένη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κισσαμικός γνώρισε τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Football League.

Η συμβολή του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν καθοριστική σε όλο αυτό το ταξίδι μας στις εθνικές κατηγορίες. Ένας σπάνιος άνθρωπος που κόσμησε με το ήθος του και την παρουσία του τον Κισσαμικό και που άφησε το στίγμα του όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά κι ευρύτερα στην τοπική κοινωνία του Καστελίου. "Δέθηκε" με τον Κισσαμικό και τους Κισσαμίτες, εξ ου και το προσωνύμιο "Μπαξεβανάκης" που του είχε αποδοθεί.

Ήταν μεγάλη τιμή η συνεργασία της ομάδας μας με έναν προπονητή των γνώσεων, του επιπέδου, της εργατικότητας και της αφοσίωσης του Σπύρου Μπαξεβάνου. Η πόρτα του Κισσαμικού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και στο μέλλον είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε θερμά για όλα! Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου πορεία και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις.