Η Κορίνα Διγαλάκη στην Ελληνική αποστολή στην 48η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2017, στη Yogyakarta της Ινδονησίας (16-24 Ιουλίου 20107).

Οι μαθητές που επελέγησαν από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017 που διενεργεί το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (/ Τμήμα Φυσικής) και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση είναι:

Κορίνα Διγαλάκη (4ο ΓΕΛ Χανίων),  Μητράκος Νικ. (2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού), Αντωνογλούδης Ευστρ. (3ο ΓΕΛ Σερρών), Κουμπλής Άρ. (ΓΕΛ Κολλεγίου Αθηνών) και Νικομάνης Άγγ. (Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων)

Η συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας γίνεται με χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, που χορηγεί τη συμμετοχή όλων των Ελληνικών Ομάδων στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Μαθητικές Ολυμπιάδες.

Να σημειωθεί πως η Κορίνα Διγαλάκη, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις συγκέντρωσε 19.574 μόρια ενώ παράλληλα έγινε δεκτή απο το κορυφαίο MIT των ΗΠΑ, στο οποίο αναμένεται να φοιτήσει απο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

(Φωτο απο την προετοιμασία της ομάδας για την Ολυμπιάδα)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook