Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 34χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος πατροκτόνος που σκότωσε το βράδυ των Χριστουγέννων τον πατέρα του .

Ο 34χρονος οδηγήθηκε το πρωί στην εισαγγελέα Ηρακλείου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ το δικαστήριο του όρισε συνήγορο υπεράσπισης.

Ο 34χρονος που έχει ομολογήσει το έγκλημα έχει δηλώσει πως συνέβη μετά από καβγά και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο 61χρονος πατέρας του οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία τελείται στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας.

Και άλλο σενάριο για το τι συνέβη

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η επίθεση του γιου εναντίον του πατέρα σημειώθηκε αργά το βράδυ αλλά όχι σε συμπλοκή όπως ισχυρίζεται ο δράστης. Όπως ανέφερε ο Alpha σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία από την αυτοψία που έγινε στον χώρο, το θύμα κοιμόταν την ώρα της επίθεσης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο γιος δεν μπορούσε να του συγχωρήσει μια κουβέντα που του είπε όταν ξεκίνησαν να πίνουν σε ένα καφενείο στην Φορτέτζα Ηρακλείου παρουσία ενός φίλου τους.Ο γιος σηκώθηκε, είπε στον πατέρα του «Σε αφήνω μόνο σου», και έφυγε από το καφενείο. Ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ενώ ο πατέρας με τον φίλο του συνέχισαν να πίνουν σε άλλα καφενεία της περιοχής.

Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, επέστρεψαν στο σπίτι όπου βρήκαν τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή. Τον μετέφεραν μέσα στο κρεβάτι του. Όταν θεώρησαν ότι ο 34χρονος κοιμήθηκε, ο φίλος του πατέρα έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας έπεσε επίσης για ύπνο.

Όπως αναφέρει ο Alpha ο 34χρονος φέρεται να ξύπνησε και μη μπορώντας να ξεχάσει την ατάκα του πατέρα του που τον εξόργισε, κατευθύνθηκε στον πατέρα του, γρονθοκόπησε τον 61χρονο και στη συνέχεια τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι.