Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν ο "τυχερός" στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού.

Η ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Football League έκοψε την πίτα της στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα το απόγευμα της Τετάρτης (17/01), μετά την προπόνηση, η ομάδα μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς.

Εκ μέρους της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές μετέφερε τις ευχές όλων ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, που ανέλαβε μαζί με τον team manager Γιώργο Τουλουπάκη και το κόψιμο της πίτας.

“Τυχερός” ήταν ο Μανώλης Σάλιακας, στο κομμάτι του οποίου ήταν το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε δώρο από το “Μπουζάκης Κόσμημα” του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας Λευτέρη Μπουζάκη.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον “Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου-Μαλαδάκης Στέφανος” για την προσφορά της βασιλόπιτας. 

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης:

Με την προπόνηση της Τετάρτης ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (21/01, 15:00) με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος είχε προσαρμογή μετά το ρεπό με ασκήσεις τεχνικοτακτικής και δύναμης και στο κυρίως μέρος υποομαδική και ομαδική αμυντική τακτική.