Παίρνει θέση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης «Το Αμάρι στις φλόγες» - Εγκρίθηκε από τις επιτροπές αξιολόγησης και συμμετέχει στο πρόγραμμα των προβολών  

Οι επιτροπές αξιολόγησης του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ενέκριναν το περιεχόμενο και την καλλιτεχνική αξία του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Το Αμάρι στις φλόγες» των δημοσιογράφων Γιάννη Κανελλάκη και Μανόλη Παντινάκη, και η παραγωγή θα περιληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα των προβολών της διοργάνωσης.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από  2 έως 11 Μαρτίου και οι διοργανωτές βρίσκονται ήδη στην κατάρτιση του προγράμματος και τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθοριστούν οι ημερομηνίες προβολής του.

Φέτος, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης λαμβάνει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς γιορτάζει «τα 20 χρόνια ζωής, 20 χρόνια δημιουργικής σχέσης με την συναρπαστική τέχνη του ντοκιμαντέρ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του διοργανωτή φορέα. Γι αυτό και «τα ελληνικά ντοκιμαντέρ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο». Κάθε χρόνο, τονίζεται, φιλοξενούνται περισσότερα από εξήντα ελληνικά ντοκιμαντέρ «αναδεικνύοντας τις τάσεις της εγχώριας παραγωγής» και παρουσιάζεται το έργο καθιερωμένων καθώς και πολλά υποσχόμενων σκηνοθετών.