Τον ερχόμενο Οκτώβριο, μετά από δυο χρόνια παρουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες, η σειρά «Η ζωή της άλλης» φτάνει στο τέλος της. Η Αθηνά Οικονομάκου που ήταν μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» για το φινάλε της συγκεκριμένης σειράς, αλλά αποκάλυψε και τα νέα τηλεοπτικά σχέδια για τη νέα σεζόν

Για την 25χρονη ηθοποιό, η «Ζωή της άλλης», όπως παραδέχτηκε η ίδια ήταν «ένα δώρο από εκείνα που πιστεύεις πως ποτέ δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις στη ζωή σου!». Ο ρόλος της «Ξένιας» τη βοήθησε να ωριμάσει, να μεγαλώσει και να γίνει “πλουσιότερη” ως ηθοποιός, αλλά πιστεύει ότι δεν θα την ακολουθεί για καιρό: «Ο κόσμος ήδη έχει αποσυνδέσει την Αθηνά από τον ρόλο της “Ξένιας” και σε αυτό πιστεύω πως βοήθησε και η… περούκα» είπε και συμπλήρωσε: «Ήταν σωτήριο το γεγονός της περούκας και από πλευράς ταύτισης, αλλά και για τα μαλλιά μου, τα οποία δεν τα ταλαιπώρησα για δυο χρόνια καθόλου».

Εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας της σειράς, η Αθηνά Οικονομάκου, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φοβήθηκε μήπως «καβαλήσει το καλάμι»: «Πιστεύω πως τα κατάφερα να εξακολουθώ να πατάω γερά τα πόδια μου στη γη. Θαρρώ πως από τη στιγμή που δεν την… “ψώνισα”  με αυτή τη δουλειά, δεν θα την “ψωνίσω” ποτέ. Το τρέξιμο ήταν τόσο μεγάλο που και να ήθελα να την “ψωνίσω”, δεν προλάβαινα», δήλωσε.

\"http://www.zappit.gr/files/Image/2010-11/DIAFORA/JULY/01/cache/xenia2-614x378.jpg\"Όσον αφορά στις εξελίξεις που θα δει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια της σειράς, δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες: «Θα δείτε την “Ξένια” να γίνεται πιο αδίστακτη από ποτέ. Θα σκαρφιστεί απίστευτα πράγματα, προκειμένου να καταφέρει να εκδικηθεί την οικογένεια “Καλλιφατίδη”, την “Κάτια” και την «Ελπίδα» είπε, αλλά για το φινάλε κράτησε το στόμα της κλειστό: «Έχουμε κάνει όλοι.. όρκο σιωπής, ομερτά, πώς το λένε;» τόνισε.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει και πάλι στη τηλεοπτικά πλατό, αλλά με μια καινούρια σειρά και έναν νέο ρόλο. Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται τον επόμενο Φεβρουάριο και θα έχει τίτλο «Πρωτοβάθμια εξίσωση»: «Σίγουρα δεν θα ξαναέκανα αμέσως μετά κάτι που να θυμίζει “Ξένια”, όπως επίσης δεν θα ήθελα να έρθει στα χέρια μου ένας ρόλος, στον οποίο να υποδυόμουν το εντελώς αντίθετο, δηλαδή έναν επίγειο άγγελο», εξομολογήθηκε.

Η σειρά, αν και θα είναι και πάλι καθημερινή, δεν την κουράζει: «Ήταν μια πρόταση την οποία ήθελα να την κάνω πάρα πολύ λόγω των συντελεστών της και επίσης σε τόσο δύσκολες εποχές που ζούμε που οι πάντες είναι άνεργοι, σου έρχεται στην πόρτα σου μια τόσο σοβαρή πρόταση και εσύ λες όχι;», είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook