Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται το σκακιστικό τουρνουά Rapid, στο οποίο υπήρξαν ανακατατάξεις στην κορυφή κατά τη δεύτερη ημέρα.

Ο ΟΑ Χανίων στην επίσημη ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Ανακατατάξεις στην κορυφή επέφερε η πραγματοποίηση της δεύτερης ημέρας του σκακιστικού τουρνουά Rapid που πραγματοποιεί ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Μετά τις τρεις νέες παρτίδες που διεξήχθησαν την Παρασκευή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, ένα νέο μέλος προστέθηκε στην κορυφή. Πρόκειται για την Μαρία Φραγκάκη, που μαζί με τους Γιώργο Μυλωνάκη και Αντιγόνη Σκαράκη που συνεχίζουν να παραμένουν στην 1η θέση, οι τρεις τους έχουν πλέον από 5 βαθμούς.

Ακολούθως, με 4½ βαθμούς συνεχίζουν τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο είναι καινούργια. Πρόκειται για την Κατερίνα Αλειφέρη και τον Γιάννη Βουλγαράκη που “έπιασαν” στη 2η θέση την Κατερίνα Παπαδοκωνσταντάκη.

Από εκεί και πέρα, αποδείχτηκε και τη δεύτερη μέρα ότι το τουρνουά παρουσιάζει ένα έντονο ενδιαφέρον, οι δε μάχες είναι αμφίρροπες και συναρπαστικές. Ουσιαστικά, το οριστικό τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει το Σάββατο, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι τρεις τελευταίες παρτίδες.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι τα EVEREST.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook