Εκτός από την ΠΑΕ ΟΦΗ και η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την αιματηρή συμπλοκή οπαδών στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Η Σούπερ Λίγκα καταδικάζει το γεγονός και τονίζει ότι και ζητάει απ΄όλες τις αρχές να συνεργαστούν για να απομονωθούν τέτοια κρούσματα βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα αναφέρει :

«Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα σε συνέχεια συμπλοκής οπαδών στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Super League καταδικάζει απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας με πρόσχημα το ποδόσφαιρο και εκφράζει στην οικογένεια του θύματος τα θερμά της συλλυπητήρια.

Δεδομένου ότι η βία είναι πλέον ένα φαινόμενο που εξαπλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής και μεταφέρεται και σε γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων, θα πρέπει όλοι οι φορείς, Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ., δικαστικές και ποδοσφαιρικές αρχές να συνεργαστούν, έτσι ώστε να απομονωθούν και να τιμωρηθούν οι φυσικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών, καθώς η αντιμετώπιση της έξαρσης της βίας απαιτεί πολιτική βούληση, συνεργασία, σχεδιασμό και έμφαση στην πρόληψη και την καταστολή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook