Ένα φως άναψε στην υπόθεση της νεαρής γυναίκας που έχει χαθεί από τη Θεσσαλονίκη

Το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου λίγο μετά το τέλος της εκπομπής η Βούλα Δημοπούλου 21 χρόνων,  επικοινώνησε με στενή της φίλη και της ζήτησε να μεταφέρει  στον πατέρα της πως είναι καλά και να μην ανησυχεί. Είπε ακόμα  πως σύντομα θα επικοινωνήσει και η ίδια μαζί του.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας  προέκυψε πως το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας, η κοπέλα ταξίδεψε με παρέα για την Κωνσταντινόπουλη και ενημερώθηκε η Ιντερπόλ.

Η Βούλα έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα της κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου, λέγοντας πως θα πάει στο σχολείο της, στον ΟΑΕΔ στην Νεάπολη.

Το μεσημέρι όμως δεν επέστρεψε και  το κινητό της είναι απενεργοποιημένο. Από την έρευνα που έκανε η οικογένεια, διαπίστωσε πως δεν πήγαινε  σχολείο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η  περίεργη δραστηριότητα που εντόπισαν στον λογαριασμό της στο face book μετά την εξαφάνιση της, προκαλεί ανησυχία. Φαίνεται η Βούλα να απαντά σε μηνύματα με τρόπο που η ίδια δεν συνήθιζε.

Το ύψος της είναι 1.65 και την ημέρα της εξαφάνισης της φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι, τζίν παντελόνι και γαλάζια αθλητικά παπούτσια.

To Silver Alert για τον εντοπισμό της δημοσιοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook