"Επίσκεψη ως τουρίστρια" έκανε σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά,  "χωρίς ατζέντα και χωρίς προγραμματισμένες  συναντήσεις με τους επαγγελματίες του τουρισμού στα Χανιά", "την ενδιέφερε μόνο να εγκαινιάσει τα γραφεία των ΑΝΕΛ διατηρώντας το πανηγυρικό κλίμα που ξεκίνησε από την χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες", σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:.

Σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά επισκέφτηκε τα Χανιά, τα οποία αποτελούν έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. 

Σκοπός της επίσκεψης της όμως δεν ήταν για να ακούσει τους επαγγελματίες του τουρισμού και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οφείλεται στην πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να θυμίσουμε ότι επί υπουργίας της αυξήθηκε, ο ΦΠΑ στη διαμονή, ο ΦΠΑ στην εστίαση, ο ΦΠΑ στις μεταφορές, καταργήθηκε ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά, αυξήθηκαν οι τιμές εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επιβλήθηκε τέλος διανυκτέρευσης, οδηγώντας σε μείωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού. 

Η κα Κουντουρά επισκέφθηκε τα Χανιά με σκοπό να κάνει τουρισμό και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα που ξεκίνησε από την χέρι με χέρι υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες την Κυριακή, να συνεχίσουν τον εορτασμό και σήμερα, στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝΕΛ.

Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook