Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο ο Γιώργος Χρανιώτης και η κατά 22 χρόνια μικρότερή του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ομολογουμένως ο συγκεκριμένος γάμος είχε άρωμα από… Survivor αφού ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι περισσότεροι από τους περυσινούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κώστας Κοκκινάκης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ο Κωνσταντίνος Βασάλοςμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νησί την προηγούμενη του γάμου, όπως και ο BO, ένας από τους καλύτερους φίλους του γαμπρού. Κοντά του και η κολλητή του φίλη Δήμητρα Ματσούκα η οποία μάλιστα ανέβασε το πρωί της ημέρας του γάμου μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους. 

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους επίσης η Σάρα Εσκενάζη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Αποστόλης Τότσικας με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί ακόμα φίλοι του. 

Κουμπάρος του ζευγαριού ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του γαμπρού ο οποίος ήταν και από τους ανθρώπους που βρίσκεται συνεχώς κοντά του. 

Ο γαμπρός έφτασε στο εκκλησάκι φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σανδάλια, επιλογή που περίμεναν όλοι όσοι γνωρίζουν καλά τον ηθοποιό ο οποίος ποτέ δεν ήταν του πολύ αυστηρού κουστουμιού. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι μόλις λίγες ώρες πριν τον γάμο του, ο ίδιος μαζί με φίλους πήγαν για σερφ σε παραλία της Τήνου ενώ άλλοι καλεσμένοι απολάμβαναν τις βουτιές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Επίσης, ο γαμπρός, συνοδεύομενος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ένα παρανυφάκι, έφτασε στην εκκλησία με ένα παλιό βανάκι το οποίο όμως πρόσδιδε στον γάμο μία πραγματικά νοσταλγική νότα από το παρελθόν

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook