Ο Εισαγγελέας άσκησε Έφεση, προκειμένου να εξεταστούν από την αρχή όλα τα στοιχεία

Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, σύμφωνα  με την οποία κρίθηκε αθώος  λόγω αμφιβολιών ο 26χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια για το τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Φόδελε, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Κώστα και στην Φωτεινή, το ζευγάρι των φωτογράφων από τα Χανιά.

Το Δικαστήριο, πριν από λίγες ημέρες, αθώωσε τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, προκαλώντας την αντίδραση των συγγενών του αδικοχαμένου ζευγαριού, ενώ ο Εισαγγελέας, πρότεινε, να εξεταστούν όλα τα στοιχεία από την αρχή και να ξεκινήσει εκ νέου η δίκη. 

Υπενθυμίζεται ότι, ήταν  το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2014, όταν «κόπηκε το νήμα της ζωής» για ένα αγαπητό ζευγάρι Χανιωτών σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε.

Ο εικονολήπτης Κώστας με την σύζυγό του Φωτεινή και την 12χρονη κόρη τους, πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους προς το Ηράκλειο, όταν στο ύψος του Φόδελε συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με άλλο επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ο Κώστας και η Φωτεινή βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ η κόρη τους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε τραυματισθεί ελαφρά.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook