Όσον αφορά στα επιδραστικά ζευγάρια, οι Michelle και Barack Obama ξεχωρίζουν μεταξύ των υπoλοίπων.

Το πρώην Προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ είναι από τα ζευγάρια που εξακολουθούν να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι, γελάνε μεταξύ τους και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, 25 χρόνια μετά τον γάμο τους. Δεν το λες και λίγο!

Με αυτό το σκεπτικό, ο Barack Obama είναι σε θέση να δίνει συμβουλές πάνω στις σχέσεις. Μάλιστα όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του, ο Dan Pfeiffer, επρόκειτο να προχωρήσει πιο σοβαρά με τη σύντροφό του, του πρότεινε κάποιες ιδέες για το πώς να αποφασίσει αν θα πρέπει να παντρευτεί κάποια ή όχι.

Και ο Pfeiffer μοιράστηκε την ιστορία αυτή με τους αναγνώστες του, στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Yes We (Still) Can».

«Εδώ είναι η συμβουλή που δίνω σε όλους για το γάμο – Υπάρχει κάποια…  Tη βρίσκεις ενδιαφέρουσα;» γράφει για τις συμβουλές του Οbama. «Θα περάσεις με αυτό το άτομο περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο για το υπόλοιπο της ζωής σου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να θέλεις πάντα να ακούτε τι έχει να πει για τα πράγματα».

«Σε κάνει να γελάς; Δεν ξέρω αν θέλεις παιδιά, αλλά αν θες, νομίζεις ότι θα είναι καλή μαμά; Η ζωή είναι μεγάλη. Αυτά είναι τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία μακροπρόθεσμα».

[Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις]

Όταν ο Pfeiffer απάντησε ότι η φίλη του ήταν «απίστευτα ενδιαφέρουσα, πιο αστεία από μένα και θα είναι μια απίστευτη μαμά», ο Obama είπε. «Ακούγεται σαν να είναι η ιδανική. Τυχερέ!».

Ο Οbama δεν έχει καμία ντροπή όταν πρόκειται να εκθειάσει τις αρετές της συζύγου του. To 2008 είπε στο Marie Claire για την Michelle ότι έχει «την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τον καθένα που θα συναντήσετε ποτέ» ενώ την περιέγραψε ως «βράχο» του σε συνέντευξη στην Oprah.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχω γίνει καλύτερος άνδρας στο χρόνο που έχω περάσει με τη Michelle», δήλωσε ο Obama στη Vogue το 2013. «Δεν θα πω ποτέ ότι η Michelle έχει γίνει καλύτερη γυναίκα, αλλά θα πω ότι έχει γίνει λίγο πιο υπομονετική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook