Ποιάς γνωστής αστρολόγου είναι ο γιος που εμπλέκεται – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες των Ελλήνων συλληφθέντων 

Σοκ έχει προκαλέσει στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνα η είδηση οτι δύο γνωστοί επιχειρηματίες φέρονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών που εξάρθρωσαν οι αρχές του Εκουαδόρ.

Όπως αποκαλύπτει το eReportaz, οι δύο Έλληνες συλληφθέντες είναι ο Απόστολος (Τόλης) Λεούσης και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σπυριδωνάκος. Ο πρώτος είναι ο γιος της αείμνησης Αστρολόγου, Βιργινίας Λεούση, ενώ ο δεύτερος είναι ένα πολύ γνωστό επιχειρηματικό όνομα.

Εν τω μεταξύ οι αρχές του Εκουαδόρ έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 3  Ελλήνων συλληφθέντων

Συνδέεται το κύκλωμα με την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή;

Ένα κοινό στοιχείο που πρέπει να ερευνηθεί φαίνεται ότι έχει η υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών που αποκαλύφθηκε εχθές με την εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα πριν από λίγες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος γιος της διάσημης αστρολόγου, επίσης γνωστός επιχειρηματίας, αλλά κι ένας 43χρονος Αλβανός μέλος της Αλβανικής Μαφίας, είναι οι άνθρωποι που φέρονται από την Ασφάλεια Αττικής να οργάνωσαν την επιχείρηση αγοράς και μεταφοράς της κόκας 380 κιλών στην Αυστραλία, με απώτερο σκοπό να αποκομίσουν 11.000.000 δολάρια από την πώλησή της.  Ο προορισμός των δεμάτων κοκαΐνης που εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο, φαίνεται ότι κάνει τους άνδρες της ΕΛΑΣ να διερωτώνται αν η υπόθεση συνδέεται με το τη δολοφονία του Μακρή που είχε «σκοτεινό παρελθόν» στην Αυστραλία. 

Όπως σημειώνει το newsit.gr, ίσως η εξήγηση να είναι απλοϊκή για την επιλογή της συγκεκριμένης χώρας ως τελικού προορισμού της κοκαΐνης, είναι το γεγονός πως η αγορά στην συγκεκριμένη Ήπειρο, εν προκειμένω στην Αυστραλία, είναι πάντα ανοιχτή σε κοκαΐνη καλής ποιότητας και παράλληλα η ακριβή τιμή πώλησης του “λευκού Θανάτου” είναι ιδιαιτέρως ελκυστική.

Ο γιος της αστρολόγου, όπως δημοσιεύει το TheCaller, φέρεται να υποστήριξε πως ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να μεταφέρει κακάο και άτομα που συνάντησε στο Εκουαδόρ του ζήτησαν να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να δώσει τις φωτογραφίες στον αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενο του.

eReportaz, theCaller, newsit.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook