Επίθεση κάνει ο Μανώλης Ντουντουλάκης, στον δήμαρχο Πλατανιά, αναφορικά με τα έργα και τις μελέτες που έχουν γίνει στην περιοχή

Απάντηση στον δήμαρχο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλανδράκη, αναφορικά με την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στο Κολυμπάρι αλλά και τις κατασκευές πεζοδρομίων και λοιπών έργων, δίνει ο Μανώλης Ντουντουλάκης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Πλατανιά.

Στο κείμενο του ο κ. Ντουντουλάκης αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Πλατανιά συνεχίζει να “πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες”, να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει τους λόγους που εγκαλείται, και προσπαθεί να αποφύγει την ουσία με τα γνωστά του επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Οι αναπλάσεις του αστικού ιστού, της ΠΕΟ, των παραλιών, και η κατασκευή πεζοδρομίων και πεζόδρομων, πραγματικά είναι διαχρονική αναγκαιότητα, και προσωπικά θεωρώ ότι είναι πρώτη προτεραιότητα του Δήμου, που αν ο κ. Δήμαρχος είχε τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες το έργο αυτό, δεν θα ήταν στην φάση των τοπογραφικών αποτυπώσεων, αλλά τα 8 χρόνια της δημαρχίας του, θα το είχε υλοποιήσει  και θα είχε παραδοθεί για χρήση στους δημότες μας.

Ο σχεδιασμός, οι τοπογραφικές αποτυπώσεις, οι μελέτες, οι αδειοδοτήσεις της ανάπλασης της ΠΕΟ από Αγία Μαρίνα μέχρι Μάλεμε, όπως και η κατασκευή μεγάλου μέρους του έργου, είναι αποτέλεσμα ενεργειών του πρώην Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιώργου Τσαγκαράκη και των συνεργατών του. Ο κ. Μαλανδράκης βρήκε ώριμες τις μελέτες και έστω  με καθυστέρηση, ολοκλήρωσε το μεγάλο αυτό έργο, που σήμερα ξεδιάντροπα καπηλεύεται και οικειοποιείται.

Η όψιμη πρεμούρα του για τις αναπλάσεις, αν δεν ήταν ένα ακόμη προεκλογικό τέχνασμα, θα τον είχε ευαισθητοποιήσει να συντηρήσει τις πρότυπες παραλιακές αναπλάσεις στο Μάλεμε και στο Κοντομαρί και να μην βιώνουν οι δημότες μας την εγκατάλειψη την ερήμωση, τους ξεριζωμένους φανοστάτες, τους πεταμένους σωλήνες άρδευσης, και τα χορταριασμένα παρτέρια.

Η «πλειάδα των έργων» του κ. Δημάρχου, εκτός από μερικά ελάχιστα προς την θετική κατεύθυνση, είναι «κόλλυβα για διανομή στους ιθαγενείς» προκειμένου να εξαγοράσει συνειδήσεις και ψήφους, αγνοώντας προκλητικά την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Στην αναφορά του σχετικά με τα πεπραγμένα μου ως Αντιδήμαρχος Κολυμπαρίου, τον πληροφορώ ότι επι των ημερων μου ξεκινησαν οι διαδικασίες για τις μελέτες της Π.Ε.Ο. και της παραλίας.

Την ίδια περίοδο, με την βοήθεια μου και πολλών  απλών ανθρώπων της περιοχής, η τότε Δημοτική Αρχή έφτιαξε και λειτούργησε το Μουσείο Αλιείας, ένα κόσμημα για το Κολυμπάρι και την ευρύτερη περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, που “πέτυχε” ο κ. Μαλανδράκης να το κλείσει και να το απαξιώσει , προκαλώντας ζημία χιλιάδων εξαιτίας της εγκατάλειψης των εκθεμάτων.

Τέλος, να τονίσουμε στον Δήμαρχο ότι μπορεί να κοροϊδεύει λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά πολλούς για πολύ δεν γίνεται.

Με εκτίμηση ,

Ντουντουλάκης Μανώλης

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook