Στο Μάτι, που καταστράφηκε από τη φονική πυρκαγιά το καλοκαίρι, οι κάτοικοι ακόμα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να μπορέσουν να επαναφέρουν τη ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να νοιώσουν την οικογενειακή θαλπωρή που τόσο αναζητούμε όλοι μας αυτές τις ημέρες.

Σε αυτή την κατηγορία των πολιτών ανήκουν και οι κάτοικοι στο Μάτι που είδαν πριν από μερικούς μήνες την ζωή τους να χάνεται από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή.

Παρόλα αυτά κανείς δεν χάνει το κουράγιο του και προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα η κίνηση της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων στο Μάτι να σηκώσει ένα μαύρο πανό σε ένα από τα καμένα σπίτια της περιοχής με ευχές για τις γιορτές.

«Καλά Χριστούγεννα. Ευτυχισμένο το νέο έτος 2019. Υγεία, ευτυχία, χαρά, ζωή, αγάπη, ελπίδα, όνειρα, ειρήνη. Το Μάτι ζει», γράφει το πανό.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων στο Μάτι απευθύνοντας κάλεσμα για ενημέρωση την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αλίκη Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης.

Πηγή: eleftherostypos.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook