Η Εταιρία ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ SAMARIA στα πλαίσια της επιστροφής μέρους των κερδών της στην κοινωνία συνεισφέρει σε πράξεις και έργα που αφορούν τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο.

Δύο πρόσφατες πρωτοβουλίες της εταιρίας 

Η μία αφορά τη χορηγία της έκθεσης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης «ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ : ΑΠΤΕΡΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ – ΚΝΩΣΟΣ (δείτε εδώ)

Η δεύτερη αφορά τη στήριξη στο επιστημονικό έργο της επιτροπής για την Κρητική Διατροφή και Υγεία. Η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ έλαβε και βραβείο για αυτή τη συνεισφορά της μάλιστα στη σχετική εκδήλωση στην Αθήνα. (δείτε εδώ)

Τέλος, αναγνωρίζοντας ότι το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για την εταιρία, η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ SAMARIA όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της "στηρίζει τους εργαζόμενους της και αναγνωρίζει την αξία τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και τα διοικητικά τμήματα αποτελούν μία δεμένη ομάδα που στηρίζει την εταιρία σε κάθε βήμα της προς την ανάπτυξη και το μέλλον.

Για αυτό και η Διοίκηση αποφάσισε και φέτος τη διανομή bonus σε όλους τους εργαζόμενους της. Πάντα κοντά στην κοινωνία, πάντα κοντά στον άνθρωπο".  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook