Η Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού προσπάθησε αρκετά απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος Νέων, την Παναχαϊκή, αλλά ηττήθηκε με 2-0 στη Μοναχή Ελιά.

Στο 24' δόθηκε πέναλτι για χέρι του Νικολακάκη (που υποστήριξε ότι βρήκε η μπάλα στο πρόσωπό του) και ο Σταυρόπουλος πέτυχε το 0-1, ενώ στο 30' ο Βασιλικόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυξνα κάνοντας με σουτ το 0-2.

Σκουλάς, Γιαπιντζάκης και Ντόντα, Κουκούλης (διπλή ευκαιρία) έχασαν καλές ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απείλησε με τον Γρηγορόπουλο σε δύο περιπτώσεις, ενώ όσες φορές απειλήθηκε η εστία του οι Αθανασίου (μέχρι το 86' που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μακρή) και Τραχίλης δεν επέτρεψαν να σημειωθεί άλλο γκολ.

Διαιτητής: Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανίων)
Βοηθοί: Λογαρίδης - Βερυκάκης (ΕΠΣ Χανίων)
Κίτρινες κάρτες: Γιαπιντζάκης (9'), Καρμακόλιας (17'), Νικολακάκης (24'), Σταυρόπουλος (40'), Λαζανάς (43'), Αθανασίου (80' και 86'), Λιμάτσι (80')
Κόκκινη κάρτα: Αθανασίου (86')

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Νίκος Καντεράκης): Αθανασίου, Ψαράκης, Κεχαγιάς, Νικολακάκης, Ντόντα (75' λ.τρ. Ματζοράκης), Σκουλάς, Μπερντίος (86' Τραχίλης), Γρηγορόπουλος, Κουκούλης, Λουβιτάκης, Γιαπιντζάκης.

Παναχαϊκή (Τάσος Γιαλλούρης): Οικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαζανάς (60' Αγριμάκης), Καλαμπίκας, Καρμακόλιας (87' Γερογιάννης), Μαχαίρας, Βασιλικόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσότρας (77' Τσεκούρας), Σταυρόπουλος (67' Μακρής), Λιμάτσι.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook