Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης. 

Ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην αρχή των δηλώσεών του μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να αρχίσω λίγο διαφορετικά. Είχα τη χαρά να αντιμετωπίσω από τον απέναντι πάγκο ένα φίλο από τα παλιά, συμπαίκτη, τον είχα και προπονητή για κάποιο διάστημα και είμαστε και οικογενειακοί φίλοι. Ξέρω ότι κάνει μία τεράστια προσπάθεια, κρατώντας αυτό το ιστορικό σωματείο στα χέρια του, τον Απόλλωνα Πόντου. Ηταν χαρά μου που τον αντιμετώπισα μετά από καιρό και να του πω να έχει κουράγιο και δύναμη να πετύχει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Για εμάς ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα, την οποία αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της, με την πολύ καλή δουλειά που υπάρχει σε αυτή την ομάδα, μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα κουραστούμε πολύ, γιατί τα παιδιά "πάτησαν" πάνω στο πλάνο, πίεσαν πάρα πολύ και δεν άφησαν τον αντίπαλο να "χτίσει" και να ξεκινήσει από την άμυνά του, που είναι το σημαντικό του στοιχείο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν με πάρα πολλές φάσεις και καθαρές φάσεις που δεν ήρθαν κάποια γκολ για να μας κάνουν το δεύτερο ημίχρονο πιο ήρεμο. Ενα δεύτερο ημίχρονο, όπου έπεσε ο ρυθμός, απλά πάλι εμείς προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βρει συνεργασίες και χώρους για να μπορέσει να βγάλει το παιχνίδι του. Αν δείτε ο αντίπαλος αν θυμάμαι καλά είχε μία τελική, ένα σουτ του Χασομέρη που πήγε άουτ.

Κρατήσαμε καλά το παιχνίδι και δικαιούμαστε πραγματικά τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε. Αν υπάρχει κάποιος λάθος είναι ότι από τις πολλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και να μην έχουμε πολύ άγχος μέχρι το τέλος. Μετράνε οι βαθμοί, θέλουμε να ξεκολλήσουμε από αυτές τις θέσεις, για να πλασαριστούμε μέχρι το τέλος σε καλύτερη θέση. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μας και στόχος είναι να πετύχουμε το "τρίποντο" και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση για να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το αν ήταν θέμα διαχείρισης η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και οι λιγοστές φάσεις: «Δεν ήταν στόχος να γυρίσει η ομάδα πίσω. Ξέραμε ότι αν γυρίσουμε πίσω ο Απόλλων Πόντου έχει τη δυνατότητα με το συνδυαστικό παιχνίδι που έχει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Απλώς κάποια στιγμή δεν υπάρχει η καλή πάσα για να φύγεις στη μετάβαση, κλέψαμε αρκετές φορές την μπάλα και στο ανοιχτό γήπεδο δεν κάναμε μία καλή πάσα για να τρέξουμε στην πλάτη του αντιπάλου. Οταν δεν έρχονται αυτές οι καλές πάσες είναι φυσιολογικό να μαζεύεσαι προς τα πίσω. Παρ' όλα αυτά σταθήκαμε ικανοποιητικά και στο δεύτερο, δεν επιτρέψαμε - την ώρα που είχαμε και το σκορ - στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσήλωσή τους και τη συγκέντρωσή τους στο πλάνο και για το ότι πήραμε τους τρεις πόντους και κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου είναι αυτό που ονειρεύεται να βγάζει στο γήπεδο η ομάδα: «Εννοείται ότι θέλουμε αυτή η ομάδα και κατοχή μπάλας να έχει και μεγάλη πίεση να εξασκεί στον αντίπαλο και συνδυαστικά να μπορεί να βγάλει πράγματα. Είδαμε γενικά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε απλώς να μεγαλώσουμε τον χρόνο του καλού θεάματος, βήμα-βήμα».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook