"Παραμένουμε για 10η μέρα στο μπλόκο του αγώνα στα Μεγάλα Χωράφια, ενάντια στο ξεκλήρισμα μας"

Κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους να ενισχύσουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, που "στήθηκε" πριν από 10 ημέρες, στα πλαίσια πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων, απευθύνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν.Χανίων.

Οι αγρότες, καλούν ταυτόχρονα την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς, να κάνουν δεκτό το αίτημα της Πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων, για συνάντηση με εκπροσώτους τους, ενώ παράλληλα στέλνουν το μήνυμα οτι θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Όπως σημειώνουν, στην ανακοίνωσή τους:

Με εφαλτήριο τα μπλόκα που έχουν στήσει σε αρκετά σημεία της χώρας, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν και κλιμακώνουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, αιτημάτων επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε αυτά τα πλαίσια και υλοποιώντας τις αποφάσεις της σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, συνεχίζουν και κλιμακώνουν την πολύμορφη αγωνιστική τους δράση, έχοντας ως όπλο την εργατική  - λαϊκή αλληλεγγύη που εκφράζεται στα μπλόκα της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς.

Παράλληλα, με την κλιμάκωση του αγώνα τους απαντούν και στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Σήμερα, Τετάρτη 6 Φλεβάρη, υλοποιώντας τις αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΣΝΧ τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη, πραγματοποίησαν ολιγόλεπτους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού, από τις 4μμ έως τις 6μμ. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους να ενισχύσουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια. 

Οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμηνύουμε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε!


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook