Παρευρέθηκαν και οι υπουργοί Γ. Σταθάκης και Π. Πολάκης και οι δυο βουλευτές Χανίων Β. Βαγιωνάκη και Α. Μπαλωμενάκης

Την πεποίθηση για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων απόψε στο «Κτήμα Μπαλαντίνος» στο Βαρύπετρο.

Στην εκδήλωση που συνδύαζε πολιτική και μουσική, έδωσαν το “παρών” οι υπουργοί Γ. Σταθάκης και Π. Πολάκης και οι δυο βουλευτές Χανίων Β. Βαγιωνάκη και Α. Μπαλωμενάκης καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης, δήλωσε βέβαιος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τόνισε ότι η χώρα έχει περάσει στη μεταμνημονιακή εποχή και βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάπτυξης. “Σήμερα είναι μία ημέρα που γιορτάζουμε την χρονιά. Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν καταγραφές για τις ζημιές στα Χανιά, θα γίνουν συζητήσεις και με τους δημάρχους για τους τρόπους με τους οποίους θα κατανεμηθούν οι σχετικοί πόροι”. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα υποστήριξε ότι δέχεται κυρίως από το ΚΙΝΑΛ δριμεία επίθεση και εξέφρασε την άποψη ότι το ΚΙΝΑΛ θα κινδυνεύσει να μην μπει στη βουλή μετά τις εκλογές. Παράλληλα, ανέφερε ότι έρχονται σημαντικά έργα στην Κρήτη με χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο Οικονομικών αλλά και Εσωτερικών ενώ τόνισε ότι ο ανασχηματισμός ήταν καλός καθώς στην κυβέρνηση τοποθετήθηκαν νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες. 

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη στιγμή για την κυβέρνηση είναι ιδανική και ότι η ανανεωμένη ομάδα της στέλνει αισιόδοξο μήνυμα σε όλα τα επίπεδα. “Ήδη έουν δρομολογηθεί σημαντικά έργα και εξελίξεις ενώ τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και στο εκλογικό σώμα”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook