Εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά το όχημα των τεσσάρων αγνοουμένων, κοντά στην γέφυρα του Πετροκεφαλίου

Τελευταία ενημέρωση: 12.19

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του flashnews.gr, το όχημα έχει βυθιστεί μέσα στο νερό. 

Οι έρευνες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας, καθώς επαγγελματίες δύτες, βούτηξαν στα νερά. 

Με ειδικά τεχνάσματα από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, προσπάθησαν να αναχαιτήσουν την ορμή του νερού προκειμένου να ρίξουν την στάθμη του νερού για περαιτέρω έρευνες. 

Από τους άνδρες της ΕΜΑΚ έγινε προσπάθεια ώστε να ανακοπεί το νερό και να μειωθεί η στάθμη του νερού όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. 

Αυτή τη στιγμή το σημείο έχει αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία λεπτομέρεια που είδε το φως της δημοσιότητας και είναι τραγική, αφορά την οικογένεια της 30χρονης οδηγού, της αδερφής της και της μητέρας της που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 30χρονης είχε χάσει τον πατέρα της πριν από δύο χρόνια όταν σε μια οικογενειακή βραδιά, όπου μόλις είχε βγει στην σύνταξη, υπέστη ανακοπή καρδιάς φεύγοντας αιφνιδιαστικά από την ζωή.

Μετά την ανεύρεση ενός εξαρτήματος το οποίο ανήκε σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου με εκείνο που χάθηκε, με τους τέσσερις ανθρώπους, οι έρευνες στράφηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Σημειώνεται ότι τα τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα τους, η 30χρονη οδηγός, ο 29χρονος σύζυγος της,  η 58χρονη μητέρα και η 21χρονη αδερφή της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου,  στο ύψος "τρία αστέρια", στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook