Αναχώρηση για την δεντροφύτευση στον Δήμο Κισσάμου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 09:00 το πρωί από την πλατεία Δημοτικής αγοράς

Η Οργανωτική Επιτροπή του «4ουΜαραθώνιου Κρήτης» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21Απριλίου 2019 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, προχώρησε στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης του προγράμματος των περιβαλλοντικών του δράσεων.

“Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω και Δενδροφυτεύω”

Ο Μαραθώνιος Κρήτης συμπληρώνοντας την κοινωνική του προσφορά συνεχίζει τις δράσεις και προγράμματα του που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας της Κρήτης.

Η Εθελοντική Ομάδα του Μαραθωνίου Κρήτης για την προστασία της βιοποικιλότητας των δασικών μας εκτάσεων, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να συμμετέχετε στην 2η φάση Δεντροφύτευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο  Κισσάμου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και στον Δήμο  του Αποκόρωνα την  Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019  με την συμμετοχή των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Αναχώρηση για την δεντροφύτευση στο Δήμο Κισσάμου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 με λεωφορείο της ευγενικής χορηγίας του ΚΤΕΛ Χανίων ώρα 09:00 το πρωί από την πλατεία Δημοτικής αγοράς.

Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα:

Έλα και εσύ μαζί μας στη Δεντροφύτευση 24 και 25 Φεβρουαρίου 2019 και Στήριξε με τη συμμετοχή σου την Πράσινη Αποστολή του Μαραθωνίου Κρήτης.

Πληροφορίες  28210 341 684  ή στο Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης: Κυδωνίας & Καραϊσκάκη (κτίριο Δημαρχείου Χανίων, ισόγειο), Χανιά.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook