“Συνωστισμός” στη νέα γέφυρα η οποία όμως δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία – Πότε αναμένεται να γίνει αυτό – Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στους οδηγούς

Συνωστισμός από αυτοκίνητα παρατηρείται σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, από το απόγευμα του Σαββάτου, στη γέφυρα Μπέλεϋ, που τοποθετήθηκε αργά τη νύχτα, στο Πατελάρι από μηχανικούς του στρατού, καθώς οδηγοί που πληροφορήθηκαν οτι οι τεχνικές εργασίες ολοκληρώθηκαν, θεώρησαν οτι είναι έτοιμη προς χρήση.

Όπως, όμως επανειλημμένα έχει δημοσιεύσει το Flashnews.gr (δείτε εδώ και εδώ)για να δοθεί άδεια χρήσης των στρατιωτικών γεφυρών, όπως αυτή που τοποθετήθηκε στην ΠΕΟ Χανίων – Κισσάμου, στον Ιάρνανο Ποταμό, αλλά και στο Πατελάρι, απαιτούνται μια σειρά διαδικαστικά βήματα με εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας και της ΕΛΑΣ, που δεν έχουν να κάνουν με το τεχνικό κομμάτι του έργου.

Η μελέτη σήμανσης θα πρέπει να σταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και εν συνεχεία να προωθηθεί στην τοπική ΕΛΑΣ για έγκριση. Αφού εγκριθεί από την ΕΛΑΣ, η Αντιπεριφέρεια Χανίων θα ανακοινώσει το άνοιγμα της γέφυρας για το κοινό. Η ολοκλήρωση του τεχνικού μέρους του έργου, με την τοποθέτηση της γέφυρας που έγινε χθες, δεν σημαίνει οτι αυτή μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων η άδεια κυκλοφορίας από την γέφυρα δεν θα γίνει πριν την ερχόμενη Τρίτη και απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να σταματήσουν να πηγαίνουν στην γέφυρα, περιμένοντας να περάσουν αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ακόμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook