Εκτός λειτουργίας φαίνεται να είναι το σύστημα για την ενοικίαση των κοινόχρηστων ποδηλάτων του δήμου Χανίων, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών

Όπως καταγγέλλουν Χανιώτες, σήμερα το πρωί στην προσπάθεια τους να χρησιμοποιήσουν τα ποδήλατα του δήμου, αντιλήφθηκαν ότι παρά το γεογνός ότι υπήρχαν διαθέσιμα ποδήλατα, το σύστημα ήταν εκτός λειτουργίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του αναγνώστη, “κατέβηκα, σήμερα με άλλο ένα άτομο να κάνω τη πρώτη μου βόλτα με τα ποδήλατα του Δήμου και δυστυχώς δε λειτουργούσε τίποτα. Πήγαμε στο σταθμό που είναι στην Πύλη της Άμμου και δε λειτουργούσε η οθόνη αφής για να περάσουμε τα στοιχεία μας. Μετά κατευθυνθήκαμε προς τα Νεώρια και προς απογοήτευσή μας, είχε μόνο ένα ποδήλατο. “Ας πάμε στο 1ο Γυμνάσιο” λέμε. Πήγαμε και είδαμε πολλά ποδήλατα και λειτουργική οθόνη. Βάζουμε τα στοχεία και μας έβγαζε μήνυμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποδήλατα” ενώ γύρω μας υπήρχαν τουλάχιστον 10 διαθέσιμα! Εντελώς απογοητευμένοι, πήγαμε και στον τελευταίο σταθμό στο “Χέρι” για αντιμετωπίσαμε και εκεί παρόμοιο πρόβλημα. Είχε ποδήλατα και το σύστημα έβγαζε σφάλμα! Απογοήτευση και εκνευρισμός για αυτό που αντιμετωπίσαμε μία ωραία μέρα που θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδήλατα και δε λειτουργούσε τίποτα! Νιώσαμε ηλίθιοι. Ο Δήμος νοιάζεται για τίποτα τελικά“. 

Υ.Γ. Άραγε πόσες ημέρες δεν λειτουργεί το σύστημα; Μήπως θα έπρεπε να γίνονται συχνότεροι έλεγχοι;

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook