Μια περίεργη ιστορία έχει αναστατώσει το Ηράκλειο με γείτονες να βρίσκουν κλειδωμένο στην τουαλέτα ένα μικρό παιδάκι

Ανάστατη είναι η πόλη του Ηρακλείου λόγω μιας περίεργης ιστορίας που είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, γείτονες μιας οικογένειας ανακάλυψαν ότι ένα μικρό παιδάκι είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα του σπιτιού του, καθώς οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσως η Αστυνομία και η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το συμβάν συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο γείτονας της οικογένειας άκουσε ένα μικρό παιδί να κλαίει και να φωνάζει καθώς είχε βρεθεί κλειδωμένο στην τουαλέτα του σπιτιού που είναι εξωτερική και βρισκόταν στην αυλή της οικίας. Αμέσως παρενέβη ο γείτονας που έβγαλε το μικρό παιδί από την τουαλέτα και κάλεσε την Αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι. 

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι ενώ μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν και οι γονείς του μικρού παιδιού. Οι γονείς αρνούνται ότι κλείδωσαν το  παιδί στην Αστυνομία και υποστήριξαν ότι είχαν αφήσει το παιδί στο σπίτι καθώς θα επέστρεφαν μετά από μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μόνο του - όπως επέμεναν στις μαρτυρίες τους.

Σήμερα, ο πατέρας του μικρού παιδιού οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ η μητέρα οδηγήθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook