Γράφει Ο Παραπολιτικός

Με μια ουσιαστική κίνηση, περνάει στην αντεπίθεση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», υποψήφιος Δήμαρχος Ευτύχης Δαμιανάκης, προκειμένου να ανοιχτεί στην κοινωνία και να έρθει κοντά στους πολίτες. 

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα και με την ενημέρωση που έστειλε στα ΜΜΕ, θα ξεκινήσει συναντήσεις διαλόγου με τους δημότες των Χανίων, ώστε να έρθει κοντά τους, να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιαστικών περιοχών και της πόλης των Χανίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες και τις λύσεις.

Μάλιστα η πρώτη αυτή συζήτηση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 6 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο καφενείο Ξηρουχάκη, στο Αρώνι Ακρωτηρίου, όπου ο κ. Δαμιανάκης θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Αυτή η κίνηση σίγουρα θα τον ωφελήσει, αφού θα πάρει μία πραγματική εικόνα από την κατάσταση στον Δήμο.

Σίγουρα όμως θα ωφελήσει και τους ίδιους τους δημότες των Χανίων, αφού θα έχουν μία ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά και να κάνουν ερωτήσεις στον υποψήφιο Δήμαρχο, προκειμένου να αποφασίσουν για τη τελική τους ψήφο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook