Από την επαιτεία της Αθήνας στη σωματεμπορία του Ηρακλείου!

Κάπως έτσι περιγράφει τη διαδρομή της  η 25χρονη, μητέρα δίδυμων αγοριών μόλις 7 μηνών, η οποία βρίσκεται πλέον υπό την προστασία των Αρχών μετά την επέμβαση αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου και την «απελευθέρωσή» της από διαμέρισμα στο Ηράκλειο όπου σύμφωνα με την καταγγελία,  την παρακρατούσαν παράνομα, την απειλούσαν και την χτυπούσαν με σκοπό να εκδίδεται.

Ο 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της,  ο οποίος  την «παραμύθιασε» υποσχόμενος γάμο, η μητέρα του, η αδερφή του και ο άνδρας της τελευταίας αντιμετωπίζουν πλέον κακουργηματική κατηγορία και θα απολογηθούν την Παρασκευή. Ο αντεισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για σωματεμπορία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση ενώ ο 35χρονος αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Στην προανακριτική κατάθεσή της η 25χρονη Keranka περιγράφει τις ημέρες και τις νύχτες που έζησε στην άγνωστη πόλη του Ηρακλείου υπό το καθεστώς απειλών και ξύλου. Τις δύο πρώτες ημέρες όλα ήταν…ρόδινα αφού ο 35χρονος φίλος της, ο οποίος της είχε υποσχεθεί γάμο, την είχε…βασίλισσα.

Πήγαιναν βόλτες σε πάρκα, έβγαιναν σε μπαράκια, της αγόρασε ρούχα. Την τρίτη ημέρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, της είπε να ετοιμαστεί για δουλειά. «Τον ρώτησα τι δουλειά και εκείνος μου είπε ότι θα πήγαινα σεξουαλικά με άνδρες για χρήματα. Του είπα ότι δεν ήθελα να το κάνω και έκλαιγα. Εκείνο το βράδυ δεν με χτύπησε» υποστηρίζει στην κατάθεση.

«Δεν θυμάμαι με πόσους άνδρες είχα σεξουαλική επαφή»
Ο πρώτος πελάτης ήταν ένας μεσήλικας Έλληνας και έγινε κατ’ οίκον παράδοση. «Όλες τις επόμενες ημέρες ο Μ…κανόνιζε ραντεβού από το τηλέφωνο και με πήγαινε σε κάποια σπίτια. Αυτό γινόταν όλες τις ώρες της ημέρας, και πρωί και μεσημέρι και βράδυ. Πάντα με πήγαινε με το ίδιο μπλε αυτοκίνητο.

Μερικά βράδια κανόνιζε ραντεβού και πηγαίναμε σε ένα μπαρ. Επάνω από το μπαρ είχε δύο δωμάτια με κρεβάτια και τουαλέτα. Εκεί υπήρχαν δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, με μεγάλα κρεβάτια, πορτατίφ, τραπέζι και καρέκλες. Εκεί είχα σεξουαλική επαφή με τους άνδρες που είχαν δώσει λεφτά στον Μ. Συνολικά δεν θυμάμαι με πόσους άνδρες είχα επαφή.

Έλεγα στον Μ. ότι δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά και εκείνος μου έλεγε «θα την κάνεις, θες δεν θες». Ο Μ. με χτυπούσε με τα χέρια του, με μπουνιές στο πρόσωπο. Όταν ήμουν στο σπίτι, έλεγε στους υπόλοιπους να με κλειδώνουν και να με κρατούν εκεί παρά τη θέλησή μου».

Υποστηρίζει ότι το προσωπικό της τηλέφωνο το είχε πάρει ο 35χρονος. Κάποιες φορές τής επέτρεπε να μιλήσει στους δικούς της, όμως την υποχρέωνε να πει ψέματα. Ότι δήθεν εργάζεται σε ξενοδοχείο και είναι καλά.

Η 25χρονη Keranka αναφέρει ότι μέσα της πίστευε ότι ο πατέρας και ο αδερφός της θα ζητήσουν τη βοήθεια της Αστυνομίας για να την ψάξουν. Όπως λέει, στην Αθήνα ζούσαν όλοι μαζί, εκεί βρίσκονται και τα δύο αγοράκια της. Ο πατέρας δεν ήθελε τον 35χρονο και ότι τον είχε διώξει από το σπίτι.

Παραδέχεται ότι πολλές φορές είχε χρειαστεί να βγει στην επαιτεία για να ζήσουν, όμως δεν εκδιδόταν. «Ήμουν συνέχεια τρομοκρατημένη όσο ήμουν εδώ στην Κρήτη. Μόνη, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο. Ακόμα φοβάμαι μήπως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κακό».

Ο δικηγόρος Σπύρος Βρέντζος,
Ο δικηγόρος των κατηγορούμενων Σπύρος Βρέντζος
«Θα καταρριφθούν οι κατηγορίες»
Ο 35χρονος και τα μέλη της οικογένειας του αρνούνται ότι κρατούσαν «φυλακισμένη» την 25χρονη και ότι την εξέδιδαν με τη βία.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Σπύρος Βρέντζος, δήλωσε ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία θα προσκομίσουν στην αρμόδια ανακρίτρια και εξέφρασε τη

βεβαιότητα ότι θα υπάρξει αποδόμηση του κατηγορητηρίου.

Μάλιστα τόνισε ότι θα πρέπει να ανοιχθούν τα κινητά τηλέφωνα (και της καταγγέλλουσας) ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook