Η παρουσίαση των θέσεων, της φιλοσοφίας του προγράμματος και των υποψηφίων του Αυτοδιοικητικού Συνδυασμού, «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο μεγάλο αμφιθέατρο του πολυχώρου Mega Place, στον Βλητέ

“Θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου.” Η φιλοσοφία αυτή διαπνέει το όραμα του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας… Τα τελευταία χρόνια στα Χανιά πάρα πολλά αυτονόητα θέματα δεν έχουν λυθεί…. Το πρόγραμμά μας δεν έχει μόνο το θέλω. Δεν έχει μόνο αυτά που θέλουμε να κάνουμε για τα Χανιά. Έχει και τον τρόπο που θα τα υλοποιήσουμε”  τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας”, Γρηγόρης Αρχοντάκης, απόψε κατά την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης.

Η αυτοδιοικητική κίνηση που προέκυψε από την συμπόρευση των συνδυασμών του Γρηγόρη Αρχοντάκη και της Νάνσυ Αγγελάκη, πλαισιώνεται μέχρι στιγμής από 93 υποψηφίους, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν σήμερα (δείτε παρακάτω όλα τα ονόματα), σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

“Η Νάνσυ και εγώ, νομίζω σε μεγάλο βαθμό έχουμε υπάρξει αποτελεσματικοί στην αυτοδιοίκηση. Νομίζω οτι αυτή η αποτελεσματικότητα θα φανεί και στα κείμενά μας. Καλούμε όλους τους δημοτες να διαβάσουν τα κείμενά μας προκειμένου να καταλάβουν, ποια είναι η αυτοδιοικητική κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα την επόμενη ημέρα”, σημείωσε ο κ. Αρχοντάκης ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αλλά και σε δηλώσεις που προηγήθηκαν, τόνισε τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαφοροποιούν την αυτοδιοικητική κίνηση από τις άλλες παρατάξεις ποιυ “διεκδικούν” το δήμο Χανίων: Η προσήλωση στον τρόπο που θα υλοποιηθούν οι προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού, η εμπειρία και τα δείγματα γραφής και αποτελεσματικότητας στην αυτοδιοίκηση τόσο του επικεφαλής Γρηγόρη Αρχοντάκη όσο και της Νάνσυς Αγγελάκη αλλά και της ομάδας με την οποία “κατεβαίνουν” στις εκλογές, που αποτελείται, όπως αναφέρθηκε “από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία και επαγγέλματα και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας”.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του κ. Αρχοντάκη

“Σήμερα δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε τα Χανιά της επόμενης ημέρας. Αποδείξαμε εγώ και ο κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, οτι τώρα, τα προβλήματα για να λυθούν, θέλουν συμπόρευση. Θέλουν μια θεσμική συμπόρευση, όπως τολμήσαμε να κάνουμε, και σύγκλιση προγραμμάτων. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε λύσεις για το δήμο, για το αύριο των παιδιών μας”, σημείωσε η κ. Νάνσυ Αγγελάκη, σε δήλωσή της, πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία της κ. Αγγελάκη

Οι 93 υποψήφιοι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης αλφαβητικά είναι οι εξής:

Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση και φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook