Το Σωματείο Εργαζομένων Εκαβ 4ης περιφέρειας Κρήτης  συμμετέχει στην  αποχή από τις δευτερογενείς μεταφορές( εξιτήρια, επανεξετάσεις, επιστροφές από τα ΤΕΠ) που προκήρυξε  η ΠΟΠΕΚΑΒ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ) από της 6/5/2019 έως της 20/5/2019. 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης θα εξυπηρετούνται ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, συμπεριλαμβανομένων των διακομιδών αιμοκαθαρώμενων, καρκινοπαθών και παραπληγικών. ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ορίζεται όλη η δύναμη του ΕΚΑΒ. Όλα τα ασθενοφόρα της κάθε βάρδιας θα εξυπηρετούν τα επείγοντα περιστατικά.

1.- ΔΙΟΤΙ εμμένετε να τοποθετείτε διασώστες- πληρώματα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ σε ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ εντός Οργανισμού – διοικητική υποστήριξη, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δυναμική των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και να γεννώνται κίνδυνοι διακινδύνευσης ανθρώπινων ζωών.

2.- ΔΙΟΤΙ εμμένετε να δίνετε εντολές σε διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ “ΑΝΑΓΚΩΝ” ΑΛΛΩΝΝΠΔΔ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ]- δηλαδή Νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δυναμική των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και να γεννώνται κίνδυνοι διακινδύνευσης ανθρώπινων ζωών.

3.- ΔΙΟΤΙ εμμένετε να δίνετε εντολές σε διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ “ΑΝΑΓΚΩΝ” Ιδιωτικών Κλινικών, με αποτέλεσμα αφενός να εξυπηρετείτε συμφέροντα ιδιωτών, αφετέρου να αποδυναμώνεται η δυναμική των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και να γεννώνται κίνδυνοι διακινδύνευσης ανθρώπινων ζωών.

ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά
• Επίδομα ετοιμότητας
• Αναβάθμιση της ειδικότητας του Διασώστη από ΙΕΚ σε ΤΕΙ
• Καταβολή δεδουλευμένων εκτός έδρας μετακινήσεων 18 μηνών
• Ένταξη σε ειδικό ωράριο
• Συνταξιοδοτικό”                  
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook