Τις προγραμματικές θέσεις και το όραμα για τα Χανιά ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις θέσεις του συνδυασμού σε θέματα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα του πολίτη όσο και στην αναπτυξιακή προοπτική του δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης, στο μήνυμά του, συνήθως τα προγράμματα που καταθέτουν οι δημοτικοί συνδυασμοί δεν αποτυπώνουν το σύνολο των αναγκών του δήμου αλλά εκφράζουν την οπτική της παράταξης που τα προτείνει χωρίς να προτείνεται ο τρόπος υλοποίησής τους. 

Στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας” κατατίθενται οι προτάσεις μαζί με τον τρόπο υλοποίησής τους που αποτελεί προϊόν συλλογικής εργασίας της ομάδας.

Ο δήμος αποτελείται από ενότητες που φέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Αρχοντάκη, ο σχεδιασμός που έχει γίνει και παρουσιάζεται στο πρόγραμμα αντιμετωπίζει τη διαφορετικότητα ως συγκριτικό πλεονέκτημα.

Στο πρόγραμμά του, αναφέρεται σε ένα εύρος τομέων, μεταξύ των οποίων η λειτουργία των κοινοτήτων, οι ελεύθεροι χώροι, το κυκλοφοριακό και το αστικό περιβάλλον, την κοινωνική πολιτική, την πρόσβαση ΑμεΑ, την καθαριότητα και διαχείριση των απορριμμάτων, τα δημόσια και δημοτικά κτίρια όπως τα Νεώρια και η Δημοτική Αγορά.

Επίσης επεκτείνεται και στον τομέα των υποδομών, των έργων και της αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων, τη μέριμνα και προστασία των ζώων, τον τουρισμό, τον πολιτισμό.

Το σημαντικό όμως είναι πως αναφέρεται και ο τρόπος με τον οποίο ο Γρηγόρης Αρχοντάκης θα κάνει πράξη όλα αυτά που περιγράφονται.

Μπορείτε να δείτε όλες τις θέσεις και το όραμα του συνδυασμού ανά τομέα για … τα Χανιά της επόμενης ημέρας, μπορείτε να μπείτε εδώ και να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του συνδυασμού “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook